Produkter for hvit sjokoladepulver (4)

Myseproteinkonsentrat 80%

Myseproteinkonsentrat 80%

Konsentrert melkepulver (MPC) er et konsentrert melkepulver som vanligvis inneholder 80 % melkeprotein. Det produseres av fersk og pasteurisert skummet melk gjennom filtrering og spraytørking. Forholdet mellom høy proteinkonsentrasjon og lav laktoseinnhold gjør at dette produktet er mye brukt i produksjon av lavkarbo matvarer og proteinberikede drikker. Det kan også tilsettes blant annet i bakverk, desserter, dyrefôr, melkedrikker, sauser og oster.
Demineralisert mysepulver - WP Demi

Demineralisert mysepulver - WP Demi

Demineralisert myseproteinpulver (WP Demi) er myseproteinpulver med redusert mineralinnhold, dette produktet er perfekt for spedbarnsformler og helseorienterte matapplikasjoner.
Mysepermeat

Mysepermeat

Permeat produseres av fersk pasteurisert skummet melk, som er resultatet av ultrafiltrering av melk for å ekstrahere proteiner og fett. Produktet tørkes deretter ved hjelp av avanserte spraytørkingsteknikker. Produktet kalles noen ganger "avfettet myse", når det er hentet fra myse. Siden mysepermeat er rikt på laktose, men har lavt proteininnhold, kan det brukes til produksjon av søtsaker, bakevarer og fett. Det tilsettes også i produksjon av iskrem, smeltede oster, drikker og kosmetikk.
Demineralisert myse (DEMI)

Demineralisert myse (DEMI)

Demineralisert melkepulver (DEMI) lages ved å fjerne en del av mineralene fra flytende søtmyse. Avhengig av formålet kombineres mange teknikker: ionebytte, elektrodialyse, ultrafiltrering, mikrofiltrering eller nanofiltrering. Foodcom S.A. tilbyr et bredt spekter av demineraliserte pulvere i henhold til kravene til: - 20% demineralisert melkepulver - et flott fyllstoff uten oversaltet smak, - 40%, 50% demineralisert melkepulver - mest populært for sjokolade- og bakervarer, - 70% demineralisert melkepulver, - 90% demineralisert melkepulver. Demineralisert melkepulver (90% demineralisering) brukes ofte i produksjonen av melkebasert babymat. Det muliggjør produksjon av en sammensetning nærmere morsmelk.